Μια ακόμα διάκριση για το έτος 2021, με τον τίτλο ¨Ο Πλέον Αξιόπιστος Συνεργάτης¨, απονεμήθηκε από την Otolift Ολλανδίας στις εταιρείες μας.

Otolift-reliable-authorised-reseller-768x544

Ο όμιλος Prospelasi είναι διαχρονικά ο μόνος συνεργάτης της Otolift στην Ελλάδα, που έχει λάβει τιμητική διάκριση ή βράβευση. Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προγενεστέρων διακρίσεων, άλλων κατασκευαστών και συνολικά αποτυπώνουν την αντικειμενική εικόνα του ομίλου Prospelasi στη διεθνή αγορά, σε ό,τι αφορά το κύρος και την αξιοπιστία του.

otolift-reliable-authorised-reseller...

Η Otolift με τη διάκριση αυτή, αφενός αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις εταιρείες του ομίλου μας, γιατί το 2021 μελέτησαν και υλοποιήσαν εξαιρετικές λύσεις προσβασιμότητας, που βασίζονται στην τεχνολογία αιχμής της και αφετέρου, ανταπεξήλθαν υποδειγματικά στο σύνολο των υποχρεώσεών τους.
Με απόλυτη αφοσίωση και εστίαση στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας και υποστηρίζοντάς τους με την παραγωγή εξαιρετικών αποτελεσμάτων, συνεχίζουμε το 2022 προσφέροντάς τους επιπλέον, ένα ισχυρότατο Value For Money και μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης του προσωπικού τους ανελκυστήρα.

Γιαλελής Αναστάσιος
MANAGING DIRECTOR
PROSPELASI GROUP