Ανελκυστήρες πλατφόρμας από την Prospelasi. Διαμορφώσαμε την γκάμα των μοντέλων μας έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του χρήστη και το σύνολο των τεχνικών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Στην Prospelasi δεν τοποθετούμε απλά έναν ανελκυστήρα πλατφόρμας, σας προσφέρουμε την απόλυτη λύση με τον ιδανικό ανελκυστήρα πλατφόρμας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε τον δικό σας ανελκυστήρα στις απαιτήσεις και στο χώρο σας.

Extrema Logic (Eυθύγραμμες Σκάλες)

Εξασφαλίζει την πλήρη αυτονομία του χρήστη, χάρη στο σύστημα αυτόματης αναδίπλωσης που διαθέτει. Δε σταμάτα να λειτουργεί ούτε στην περίπτωση διακοπής ρεύματος λόγω των επαναφορτιζόμενων μπαταριών του. Κινείται πάνω σε διπλό οδηγό αλουμινίου, απολύτως ομαλά και αθόρυβα. Σχεδιασμένος ειδικά να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο πάνω στη σκάλα, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για σκάλες τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

Extrema Slim (Τεθλασμένες Σκάλες)

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας Slim προορίζεται για σκάλες που ακολουθούν τεθλασμένη πορεία, είτε με στροφές 90 ή 180 μοιρών, είτε με ενδιάμεσα πλατύσκαλα. Διαφοροποιείται από άλλους αντίστοιχους ανελκυστήρες στο ότι δε φέρει το μηχανισμό κίνησης πάνω στην πλατφόρμα. Το χαρακτηριστικό αυτό του επιτρέπει να καταλαμβάνει πολύ μικρό όγκο πάνω στη σκάλα. Η απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία του, τον καθιστούν τη δημοφιλέστερη επιλογή παγκοσμίως. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Extrema Next (Τεθλασμένες Σκάλες)

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας Next, εφαρμόζει ιδανικά σε οποιασδήποτε μορφής τεθλασμένη σκάλα. Με το ενσωματωμένο σύστημα UPS που είναι εφοδιασμένος, συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και με διακοπή ρεύματος.  Εξασφαλίζει την πλήρη αυτονομία του χρήστη, χάρη στο σύστημα αυτόματης αναδίπλωσης που διαθέτει. Η πλατφόρμα του, μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα μεγέθη και να μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια φορτίο μέχρι 300 κιλά. Για την κίνησή του χρησιμοποιεί σύστημα οδοντωτού κανόνα. Είναι πιστοποιημένος και για σκάλες εξωτερικού χώρου.

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.