Στην Prospelasi Επιδιώκουμε και Κατακτάμε τη Διαφορά

Με παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων – συνεργατών σε όλη τη χώρα.

Εφαρμόζουμε το νέο πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ΙSO 9001:2015, με την πιστοποίηση του πλέον αυστηρού οργανισμού TUV HELLAS. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης στο οποίο όλες οι διαδικασίες έχουν μελετηθεί προσεκτικά και έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Έτσι μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τη σωστή υποστήριξη του ανελκυστήρα σκάλας σας από την Prospelasi. Αυτό που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει είναι η γνώση και ο επαγγελματισμός. Έχουμε εκτελέσει με επιτυχία χιλιάδες έργα, αρκετά εκ των οποίων χαρακτηρίζονταν ως υψηλής δυσκολίας, στηριζόμενοι πάντα στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας που απαρτίζεται από στελέχη με άρτια επιστημονική κατάρτιση, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία.

Σαν επιβεβαίωση των παραπάνω η Handicare, ως παγκόσμιος κατασκευαστής ανελκυστήρων σκάλας, το 2019 βράβευσε την Prospelasi για τις εξαιρετικές επιδόσεις στις πωλήσεις της για το έτος 2018, που την κατατάσσουν σαφέστατα στην κορυφή της αγοράς που δραστηριοποιείται. Οι επιδόσεις αυτές έχουν να κάνουν τόσο με το ρυθμό ανάπτυξης των πωλήσεων, όσο και με τα απόλυτα νούμερα αυτών και αποτελούν επιδόσεις χωρίς ιστορικό προηγούμενο, τόσο για την εγχώρια όσο και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Είμαστε υπερήφανοι για την εδραίωση του ονόματός μας στην ελληνική αγορά ως συνώνυμο της άριστης ποιότητας στα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Πιστεύουμε ότι, το ποιοι πραγματικά είμαστε αντανακλάται στον τρόπο προσέγγισης της αγοράς. Με γνώμονα αυτό, έχουμε θέσει βασικούς κανόνες και αξίες, τους οποίους ακολουθούμε απαρέγκλιτα.

Κερδίζουμε μαζί με τους πελάτες μας

Η πολιτική της Prospelasi θέλει τους πελάτες και τις ανάγκες τους να βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε απόφασης και στρατηγικής. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις.

Ποιότητα

Δίνουμε έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία μας η ύπαρξη και διατήρηση απόλυτα ευχαριστημένων πελατών.

Καινοτομία

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και παρέχουμε στους πελάτες μας απόλυτα αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

Συνεργασία

Η αναπτυξιακή πορεία προϋποθέτει ομαδικότητα. Δημιουργούμε συνεργασίες υψηλής απόδοσης σε όλη την Ελλάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα εμφυσούμε στα στελέχη μας το ομαδικό πνεύμα.

Άριστα αποτελέσματα

Η εστιασμένη στις επιδόσεις και καθοδηγούμενη από το πάθος μας εταιρική φιλοσοφία, προσελκύει χαρισματικούς ανθρώπους σε όλους τους τομείς – στις μελέτες και τις εγκαταστάσεις, στην after sale υποστήριξη, το marketing και τις πωλήσεις, στην οικονομική και διοικητική διαχείριση. Αυτό μας εξασφαλίζει μια σταθερά ανοδική πορεία και την αναγνώριση από τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία ανελκυστήρων σκάλας στο χώρο.

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.