Σταθερής θέσης ή φορητά, τα αναβατόρια πισίνας εξασφαλίζουν την αυτόνομη προσβασιμότητα σε όλες τις πισίνες ανεξάρτητα του τύπου ή της μορφής τους. Με τον απλό χειρισμό και τη φιλική σχεδίασή, επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη χρήση τους από τα άτομα με αναπηρία.

anavatoria pisinas prospelasi gr

Αναβατόριο πισίνας Pool Lift

Το Αυστριακό αναβατόριο πισίνας POOL LIFT σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει την πρόσβαση στην πισίνα σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Λόγω της σχεδίασης και του διακριτικού του design από ανοξείδωτο ατσάλι καθίσταται κατάλληλο για ιδιωτικούς και δημοσίους χώρους.

Δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος γιατί για τη λειτουργία του απαιτείται μόνο κάποια συνηθισμένη παροχή νερού (ελάχιστη πίεση  δικτύου 3.8 bar). Αυτός ο τρόπος λειτουργίας καθιστά το αναβατόριο πισίνας απολύτως ασφαλές.

Ο απλός χειρισμός του και η απόλυτη αυτονομία που προσφέρει στο χρήστη του, είναι οι λόγοι της μεγάλης εμπορικής του επιτυχίας στην Ευρώπη. Το αναβατόριο πισίνας εγκαθίσταται και αποξηλώνεται με την ίδια ευκολία καθώς δεν απαιτεί καμία στήριξη κάτω από την επιφάνεια του νερού! Σαν πρόσθετη επιλογή μπορεί να διατεθεί και τροχήλατο ώστε να μπορεί ευκολά να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Απλό στη χρήση Υδραυλικός μηχανισμός
Δεν απαιτείται συνοδός Χωρίς στήριξη εντός πισίνας
Ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργεία Εύκολη εγκατάσταση απεγκατάσταση
Σύγχρονος σχεδιασμός από ανοξείδωτο ατσάλι Εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Καλέστε μας

Καλέστε μας

210 6009208

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.

separator-2