Ο βασικότερος στόχος της εταιρείας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκονται αυτοί. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε συνεργασίες στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Καλέστε μας και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε ήδη διπλά σας.

Η Prospelasi είναι η μοναδική εταιρεία, που μπορεί να υποστηρίξει τους πελάτες της, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκονται, ποιοτικά, ταχύτατα και με το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Δημιουργήσαμε και συνεχώς επεκτείνουμε, το δίκτυο συνεργατών μας στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, αποτελούμενο από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Καλέστε μας και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε ήδη διπλά σας.

Οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Prospelasi που θα συντηρήσουν ή θα επισκευάσουν τον ανελκυστήρα σκάλας σας, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και η όποια εργασία, γίνεται πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Διαθέτουμε επίσης, πλήρη παρακαταθήκη γνησίων ανταλλακτικών & αναλωσίμων και εγγυόμαστε την απροβλημάτιστη καθημερινή λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας σας για πάρα πολλά χρόνια.

Είστε ήδη πελάτης μας;

Ανακαλύψτε τις προηγμένες υπηρεσίες συντήρησης Prospelasi.

Έχετε έναν ανελκυστήρα σκάλας που έχει κλείσει τα πέντε έτη ¨ζωής¨;

Χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας σας στο εξοχικό, μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;

Διατηρήστε τον ανελκυστήρα σκάλας σας αξιόπιστο και ασφαλή. Ενημερωθείτε για τα ειδικά προνομιακά προγράμματα συντήρησης της εταιρείας μας και κλείστε ραντεβού με έναν  εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Prospelasi.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Prospelasi θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να προγραμματίσετε τη συντήρηση του ανελκυστήρα σκάλας σας.

Σας φροντίζουμε όπου και αν βρίσκεστε

Χρειάζεστε διευκρινίσεις σε σχέση με την ορθή χρήση του ανελκυστήρα σκάλας σας; Παρουσιάστηκε κάποια δυσλειτουργία; Οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας από τις 8:00 έως τις 24:00, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ήμερες το χρόνο. Απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οργανώνουν τις κατάλληλες ενέργειες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Γιατί εμείς δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της κινητικότητας και της ξεγνοιασιάς σας.

Γραμμή έκτακτης ανάγκης Prospelasi 2103008668

Αξιολογήστε μας, η γνώμη σας είναι σημαντική.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε τη γνώμη σας για την Prospelasi, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι για εσάς.

Ο βασικότερος στόχος της εταιρείας μας, είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκονται αυτοί.

fakinou-anna

Άννα Φακίνου, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.