Είμαστε  δίπλα σας και σας υποστηρίζουμε!

Για όλους εμάς στην Prospelasi, η αρίστη εξυπηρέτησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε υπερήφανοι γιατί δημιουργήσαμε και συνεχώς εξελίσσουμε, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, αποτελούμενο από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Η Handicare, ο μεγάλος αυτός κατασκευαστής ειδικών ανελκυστήρων, βράβευσε το 2020  το τμήμα υποστήριξης πελατών (customer service) της Prospelasi, για το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες των προϊόντων Handicare, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είμαστε δίπλα σας προσφέροντας καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας με τον πιο υπεύθυνο τρόπο, όπου και αν εσείς βρίσκεστε.

Είστε ήδη πελάτης μας;

Ανακαλύψτε τις προηγμένες υπηρεσίες συντήρησης Prospelasi.

Έχετε έναν ανελκυστήρα σκάλας που έχει κλείσει τα πέντε έτη ¨ζωής¨;

Χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας σας στο εξοχικό, μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;

Διατηρήστε τον ανελκυστήρα σκάλας σας αξιόπιστο και ασφαλή. Ενημερωθείτε για τα ειδικά προνομιακά προγράμματα συντήρησης της εταιρείας μας και κλείστε ραντεβού με έναν  εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Prospelasi.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Prospelasi θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να προγραμματίσετε τη συντήρηση του ανελκυστήρα σκάλας σας.

Σας φροντίζουμε όπου και αν βρίσκεστε

Χρειάζεστε διευκρινίσεις σε σχέση με την ορθή χρήση του ανελκυστήρα σκάλας σας; Παρουσιάστηκε κάποια δυσλειτουργία; Οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας από τις 8:00 έως τις 24:00, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ήμερες το χρόνο. Απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οργανώνουν τις κατάλληλες ενέργειες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Γιατί εμείς δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της κινητικότητας και της ξεγνοιασιάς σας.

Γραμμή έκτακτης ανάγκης Prospelasi 2103008668

Αξιολογήστε μας, η γνώμη σας είναι σημαντική.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε τη γνώμη σας για την Prospelasi, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι για εσάς.

ΚαθόλουΛίγοΜέτριαΠολύΠάρα πολύ

Ο βασικότερος στόχος της εταιρείας μας, είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκονται αυτοί.

fakinou-anna

Άννα Φακίνου, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.