Προϊόντα και λύσεις για απεριόριστη κινητικότητα και ανεξαρτησία

Τα ατυχήματα οι ασθένειες ή απλά η…ηλικία, μπορούν να οδηγήσουν  στην ανάγκη εγκατάστασης κάποιου αναβατορίου ΑμεΑ.  Στην Prospelasi δεν τοποθετούμε απλά κάποια αναβατόρια ΑμεΑ. Μελετάμε και σχεδιάζουμε λύσεις προσαρμοσμένες ειδικά για εσάς. Από το 1997, δημιουργούμε τις συνθήκες που σας εξασφαλίζουν  την ασφαλή και άνετη μετακίνησή σας.

Αναβατόρια Αμεα με Πλατφόρμα

Τα αναβατόρια Αμεα με πλατφόρμα μπορούν να εξασφαλίσουν την πλήρη αυτονομία του χρήστη. Τοποθετούνται σε ευθύγραμμες ή καμπύλες σκάλες, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Στην Prospelasi μελετάμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Επιλέγουμε τα ιδανικά για εσάς χαρακτηρίστηκα χρήσης και κίνησης του αναβατορίου ( προσαρμοσμένες θέσεις επιβίβασης- αποβίβασης, χειρισμός με φωνητικές εντολές ή ακόμα και χρησιμοποιώντας το smartphone σας, χειριστήρια ελέγχου με κώδικα Braille κ.α).  Οι δεκαετίες της εμπειρίας μας  στο συγκεκριμένο αντικείμενο μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι η λύση που θα σας προσφέρουμε θα εξασφαλίσει την άνετη, αυτόνομη και ασφαλή μετακίνησή σας.

 

Αναβατόρια ΑΜΕΑ με Κάθισμα

Στις περιπτώσεις που δεν επιτρέπει ο χώρος την εγκατάσταση αναβατορίου με πλατφόρμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε Αναβατόριο ΑΜΕΑ με Κάθισμα. Εσφαλμένα έχει επικρατήσει η άποψη, ότι ένα αναβατόριο με κάθισμα δεν είναι φιλικό στη συνδυασμένη χρήση του, με το αναπηρικό αμαξίδιο. Η Prospelasi διαθέτει στη γκάμα της αναβατόρια με κάθισμα, πιστοποιημένα για χρήση από άτομα με αναπηρία. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους όπως : το ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα, η ανεμπόδιστη πρόσβαση του καθίσματος από το πλάι, τα προσαρμοζόμενα στον χρήστη χειριστήρια κ.α., σε συνδυασμό με την μελέτη εναρμόνισης του αναβατορίου με τις ανάγκες σας, που θα εκπονήσει ο εξιδεικευμένος μηχανικός μας, διασφαλίζουν τόσο την άνετη όσο και την ασφαλή μετακίνηση σας.

Αναβατόρια Αμεα Κάθετης Κίνησης

Κατασκευάζονται για να μπορούν να τοποθετηθούν ως εξωτερική προσθήκη, σε υφιστάμενα κτίρια. Βασική προϋπόθεση για την εγκατάσταση ενός αναβατορίου ΑμεΑ κάθετης κίνησης, είναι η ύπαρξη περιβάλλοντος χώρου στο κτίριο που μας ενδιαφέρει να καταστεί προσβάσιμο. Στην γκάμα μας περιλαμβάνονται πιστοποιημένα ευρωπαϊκά αναβατόρια για μικρές ή και μεγάλες διαδρομές.

 

Αναβατόρια Αμεα πισίνας

Τα αναβατόρια πισίνας δίνουν την δυνατότητα σε εμποδιζόμενα ή άτομα με αναπηρία, να εισέλθουν ή να εξέλθουν αυτόνομα και με απόλυτη ασφάλεια, από οποιασδήποτε μορφής πισίνα. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται για την λειτουργία τους ηλεκτρική παροχή.

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.