07 Ιούλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Η Handicare, ο παγκόσμιος κατασκευαστής ανελκυστήρων σκάλας, βράβευσε την Prospelasi για τις εξαιρετικές επιδόσεις στις πωλήσεις της, για το έτος 2018!
Οι επιδόσεις αυτές έχουν να κάνουν τόσο με τον ρυθμό ανάπτυξης των πωλήσεων, όσο και με τα απόλυτα νούμερα αυτών και αποτελούν επιδόσεις χωρίς ιστορικό προηγούμενο, τόσο για την εγχώρια όσο και για την Ευρωπαϊκή αγορά.
Μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο οι ποιοτικές προσδοκίες των πελατών αυξάνονται διαρκώς, η Prospelasi διαγράφει μία δυναμική πορεία με παρουσία σε περισσότερα από 40 σημεία στην Ελλάδα. Παράλληλα εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, Ανελκυστήρες Σκάλας που στοχεύουν απόλυτα στις ανάγκες των χρηστών τους. Ο συνδυασμός καινοτόμων προϊόντων, ισχυρών εμπορικών σημάτων και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, είναι αυτός που έφερε αυτή τη διάκριση για τις πωλήσεις του 2018.

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους εμάς τους εργαζόμενους της εταιρίας και δεσμευόμαστε απέναντί σας, ότι θα εργαστούμε και το 2019 με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Για την Prospelasi

Γιαλελής Αναστάσιος

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!