06 Ιούνιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Μεταχειρισμένα Αναβατόρια & Ανελκυστήρες Σκάλας

Μερικές φορές χρειαζόμαστε έναν Ανελκυστήρα Σκάλας για προσωρινή χρήση, ή οι οικονομικές μας δυνατότητες δεν επιτρέπουν την αγορά ενός καινούργιου αναβατορίου Σκάλας.

Για αυτές τις περιπτώσεις, η Prospelasi μπορεί να σας προσφέρει κάποιον μεταχειρισμένο Ανελκυστήρα Σκάλας. Ειδικά στην περίπτωση που έχετε κάποια ευθύγραμμη σκάλα, αυτή η εναλλακτική λύση είναι σίγουρα, οικονομικά συμφέρουσα.

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Με Την Υπογραφή Της Prospelasi

Οι μεταχειρισμένοι Ανελκυστήρες Σκάλας που σας προσφέρουμε, έχουν την υπογραφή της Prospelasi και για αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αναβατόριο που μόλις επιλέξατε, έχει πλήρως αποκατασταθεί και έχει περάσει με επιτυχία όλους τους προβλεπόμενους τεχνικούς ελέγχους.

Η Prospelasi διαλέγει να σας προσφέρει μεταχειρισμένους Ανελκυστήρες Σκάλας με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγραφα & πιστοποιητικά και μόνο σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές το διαθέσιμο απόθεμα, δεν επαρκεί για να καλύψει το σύνολο της ζήτησης.

Επιλέγοντας έναν μεταχειρισμένο Ανελκυστήρα Σκάλας από την Prospelasi, γνωρίζετε ακριβώς τι Ανελκυστήρα Σκάλας τελικά αγοράζετε!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!