Με Την Υπογραφή Της Prospelasi

Μερικές φορές χρειαζόμαστε έναν ανελκυστήρα σκάλας για προσωρινή χρήση, ή οι οικονομικές μας δυνατότητες δεν επιτρέπουν την αγορά ενός καινούργιου αναβατορίου σκάλας. Για αυτές τις περιπτώσεις, η Prospelasi μπορεί να σας προσφέρει κάποιον μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας. Ειδικά στην περίπτωση που έχετε κάποια ευθύγραμμη σκάλα, αυτή η εναλλακτική λύση είναι σίγουρα, οικονομικά συμφέρουσα.

 

Οι μεταχειρισμένοι ανελκυστήρες σκάλας που σας προσφέρουμε, έχουν την υπογραφή της Prospelasi και για αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αναβατόριο που μόλις επιλέξατε, έχει πλήρως  αποκατασταθεί και έχει περάσει με επιτυχία όλους τους προβλεπόμενους τεχνικούς ελέγχους.
Η Prospelasi διαλέγει να σας προσφέρει μεταχειρισμένους ανελκυστήρες σκάλας με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγραφα & πιστοποιητικά και μόνο σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές το διαθέσιμο απόθεμα, δεν επαρκεί για να καλύψει το σύνολο της ζήτησης.

Επιλέγοντας έναν μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi, γνωρίζετε ακριβώς τι ανελκυστήρα σκάλας τελικά αγοράζετε! 

Αγοράζουμε τον Ανελκυστήρα Σκάλας Σας, Με Ένα Κλικ

Η Prospelasi  αγοράζει τον μεταχειρισμένο σας ανελκυστήρα σκάλας, που βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση, οποιασδήποτε μάρκας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα διαπιστώσουν την κατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας, θα εκτιμήσουν την αξία του, και θα σας δώσουν σίγουρα, την καλύτερη προσφορά της αγοράς.
Η διαδικασία της εκτίμησης, της αγοράς και της απεγκατάστασης, θα διαρκέσει μέχρι τρεις μέρες και το  σημαντικότερο είναι ότι τα χρήματά σας τα εισπράττετε τοις μετρητοίς και χωρίς την παραμικρή χρονοκαθυστέρηση.

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για την πώληση του μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας σας.