Η σκάλα του σπιτιού μας δεν χρησιμεύει μόνο στο να μας μεταφέρει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα δυναμικό μέρος της διακόσμησης του. Η Prospelasi σας δίνει μερικές ιδέες για το πώς θα κάνετε τη σκάλα σας το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του σπιτιού σας.

Φωτίστε την

Είτε πρόκειται για εξωτερική είτε για εσωτερική σκάλα, ο φωτισμός της είναι απαραίτητος για λόγους ασφάλειας. Ωστόσο, αν «παίξετε» έξυπνα με τον φωτισμό, εγκαθιστώντας για παράδειγμα στο πλάι κρυφό φωτισμό, η όψη της σκάλας αποκτά ένα πιο ρομαντικό ύφος και συγχρόνως αναδεικνύεται καλύτερα.

_CE_A6_CE_A9_CE_A4_CE_9F-2-2-600x450

Ζωγραφίστε τη

Από όποιο υλικό και αν είναι κατασκευασμένη, υπάρχουν τρόποι να τη μετατρέψετε σε έναν μεγάλο καμβά και να δημιουργήσετε επάνω όποιο σχέδιο πιστεύετε ότι ταιριάζει στο στυλ του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μικρά διάσπαρτα σχέδια, αυτοκόλλητα, κομμάτια ταπετσαρίας ή ακόμα να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα για να «ζωντανέψετε» το χώρο σας.

_CE_A6_CE_A9_CE_A4_CE_9F-3-2

Εκμεταλλευτείτε τη

Μην αφήσετε τη χρησιμότητά της να εξαντλείται στο γεγονός ότι ενώνει δυο επίπεδα. Ο χώρος κάτω από τη σκάλα μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο μέρος για ένα σωρό χρήσεις. Μετατρέψτε τον σε ντουλάπα ανοιχτού ή κλειστού τύπου, σε μικρή αποθήκη ή χώρο πλυντηρίου ή ακόμα τοποθετήστε ένα μικρό καθιστικό ή ένα πρόχειρο κρεβάτι.

_CE_A6_CE_A9_CE_A4_CE_9F4

Μεταμορφώστε τη

Η σκάλα συνήθως καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού μας. Αυτός ο χώρος λοιπόν είναι καιρός να συμβάλει δυναμικά στο γενικότερο ύφος και στυλ του σπιτιού μας. Στολίστε τη με λουλούδια, φωτισμένες εσοχές, πολλαπλές κορνίζες, κεριά ή ότι άλλο ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Αναζητήστε πρωτότυπες ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

_CE_A6_CE_A9_CE_A4_CE_9F-5-1024x768-600x450

Χρησιμοποιήστε τη

Πολλές φορές η ύπαρξη σκάλας στο σπίτι μας δυσκολεύει την καθημερινότητά μας, ειδικά αν αντιμετωπίζουμε κινητικά προβλήματα. Μην αφήνετε αυτό να αποτελεί εμπόδιο. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με τους μηχανολόγους της εταιρίας Prospelasi και αφήστε τους ειδικούς να λύσουν το πρόβλημα της μετακίνησής σας πάνω σ’ αυτή με τον καλύτερο τρόπο.