Διαβάστε τι είπαν οι πελάτες μας για την εταιρεία μας.

Οι πελάτες μας αξιολογούν τη συνεργασία τους με την Prospelasi, αλλά τους ανελκυστήρες σκάλας που τους προσφέραμε. Είναι αξιολογήσεις ειλικρινείς, από επώνυμους και πραγματικούς πελάτες ή συνεργαζόμενες εταιρείες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τους ευχαριστούμε πολύ, αξίζει να τις διαβάσετε!

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ
Α) ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
Β) ΑΡΙΣΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Γ) ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Δ) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ε) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ..ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΤ) ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ

Παναγιώτης Ιωαννίδης

DIMITRA KOURAKOU

Εγώ θα πω ότι η prospelasi σίγουρα κάνει την διαφορά, την οποία και καταλαβαίνεις από την πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της. Αν ενδιαφέρεστε για αναβατόριο για τη σκάλα σας, καλέστε την prospelasi… Θα με θυμηθείτε!!!

DIMITRA KOURAKOU

Christos Kokozidis

Πρόσφατα συνεργάστηκα με την εταιρία, για την εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας στο σπίτι της μητέρας μου, που δεν είχε δυνατότητα για ασανσέρ.
Γιατί να επιλέξει κανείς την «Prospelasi» όταν ψάχνει για ανελκυστήρα σκάλας..? Διότι ο κος Νεκτάριος Λεούσης, ο υπεύθυνος μηχανικός για την μελέτη και τον σχεδιασμό, αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού και ευγένειας.

Εκτός από ένας πολύ ενημερωμένος και καταρτισμένος μηχανικός, είναι ένας εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος. Απάντησε με αμεσότητα, υπομονή, ευγένεια και κυρίως επιστημονικά, σε κάθε μας απορία.

Διαβάστε περισσότερα..

Christos Kokozidis

Γιωργος Γκοντος

Επειδή οι προσπάθειες και τα αποτελέσματά τους πρέπει να επαινούνται, για αυτό θεωρώ σκόπιμο και επιβαλλόμενο να συγχαρώ δημόσια την εξαιρετική παρουσία και το έργο που προσφέρουν στο ευαίσθητο κοινό που απευθύνονται τα άτομα της PROSPELASI Ανελκυστήρες Σκάλας.

Από την στιγμή που επικοινωνείς μαζί τους μέχρι που θα παραδώσουν ότι έχεις παραγγείλει, νιώθεις να σε περιβάλλει ένα αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και εντιμότητας, ότι * αυτοί οι άνθρωποι δεν θα με κοροϊδέψουν *. Αόρατο σαν συναίσθημα παράξενα όμως ορατό, ας μου επιτραπεί ο όρος.

Λεπτομερής μελέτη, συζητήσιμες όλες οι ιδιαιτερότητες που αφορούν το σπίτι, οικονομική προσφορά, έγκαιρη εκτέλεση και παράδοση στους προβλεπόμενους χρόνους, και όλα αυτά με τους πάντα εξυπηρετικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους της PROSPELASI.

Αγαπητοί, σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και εξυπηρέτηση και εύχομαι ότι καλύτερο στην προσπάθεια και στο έργο σας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα ευπαθή και ταλαιπωρημένα άτομα όποιας ηλικίας.

Γιωργος Γκοντος

Antonis Terzis

Επαγγελματισμός, γνώση του αντικειμένου, ευγένεια, ανθρώπινο ενδιαφέρον για συνδυασμό λειτουργικής & οικονομικής λύσης, άμεση εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει μετά την πώληση.

Χαίρομαι που έκανα αυτή την επιλογή εταιρείας. Μακάρι να λειτουργούσαν όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα μ’ αυτόν τον τρόπο.

Antonis Terzis

Andreas Davourlis

Η Εταιρεία Προσπέλαση και οι άνθρωποι της, με έκαναν από την πρώτη κιόλας συνάντηση μας να αισθανθώ άνετα και οικεία. Έσκυψαν με ευγένεια και ευαισθησία πάνω απ’ το πρόβλημα μου. Τοποθέτησαν κάθισμα (αναβατόριο σκάλας) σε μια δύσκολη σχετικά, στενή και περιστροφική σκάλα. Το συνεργείο και ο φίλος πλέον, Μηχανολόγος Νεκτάριος Λεούσης δούλεψαν με υπευθυνότητα, διακριτικά και στο τέλος άφησαν καθαρό το χώρο εργασίας. Γιατί δεν φτάνει, που άνθρωποι σαν κι εμένα με κινητικό πρόβλημα, έχουμε τις δυσκολίες μας, ανεβαίνουμε τον γολγοθά μας καθημερινά και καθένας μόνος του ξέρει τι σημαίνει αυτό, έχουμε και άλλα προβλήματα με τους άλλους συνιδιοκτήτες στις πολυκατοικίες που ζούμε. Η Προσπέλαση φρόντισε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια προσφέροντας μου, άνετη πρόσβαση στην κατοικία μου. Τους ευχαριστώ και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Andreas Davourlis

Εχω αγοράσει από την Prospelasi ανελκυστήρα σκάλας πριν 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σήμερα αξιολογώ την Prospelasi με Άριστα γιατί μόλις χρειάστηκα service ήρθε τεχνικός της σε χρόνο….. Ρεκόρ!! Ευχαριστώ.

Δημήτρης Γκάτσης

Maria Spanelli

Πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε και το δικό μου. Δεν υπάρχουν λόγια για την δουλειά που έχει γίνει και την άψογη συνεργασία. Υπέροχοι άνθρωποι και τέλειοι επαγγελματίες, εμπιστευτείτε τους!!!
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ για την τέλεια συνεργασία μας!!!

Maria Spanelli

Γιάννης Σαλμάς

Είχα άριστη συνεργασία, επαγγελματίες, πολύ ευχαριστημένος έμεινα και με τιμές που είναι οι καλύτερες που υπάρχουν. Φτιάξαμε για εσωτερική σκάλα αναβατόριο για φροντιστήριο, ξέρουν την νομοθεσία και σε δύσκολες στιγμές μου δώσανε λύση!

Γιάννης Σαλμάς

Afroditi Gripaiou

Όλοι οι τεχνικοί πολύ ευγενικοί και διακριτικοί. Ο μηχανολόγος ο κύριος Λεούσης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ. Ευχαριστούμε πολύ.

Afroditi Gripaiou

Artemis Tsaf.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική δουλειά που κάνατε. Όλοι οι άνθρωποι της Prospelasi είναι υπέροχοι, τους προτείνουμε!

Artemis Tsaf.

Grigoris Pappas

Ευχαριστώ την Εταιρεία Prospelasi για την Άμεση Επίσκεψη του Τμήματος Επισκευών για μια μικρή επισκευή στο μηχάνημα σε Χρόνο ντε Τε!!!!!!

Grigoris Pappas

Dimitra Kourakou

Εγώ θα πω ότι η prospelasi σίγουρα κάνει την διαφορά, την οποία και καταλαβαίνεις από την πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της. Αν ενδιαφέρεστε για αναβατόριο για τη σκάλα σας, καλέστε την prospelasi… Θα με θυμηθείτε!!!

Dimitra Kourakou

Eleni Giannatou

Απ’ ότι βλέπω η άποψή μου συμβαδίζει απόλυτα με τις υπόλοιπες κριτικές. Γνώση του αντικειμένου συνδυασμένη με ποιότητα υλικών και ανθρώπων. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα και σας ευχαριστώ πολύ.!!

Eleni Giannatou

Dimitra Fragou

Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Έγινε μια άριστη τοποθέτηση και προτείνω την εταιρεία ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ανεπιφύλακτα.

Dimitra Fragou

Ilias Spiliopoulos

Εξαιρετικοί στην επικοινωνία με τον πελάτη, στην κατανόηση των εξειδικευμένων αναγκών του και στην εφαρμογή των λύσεων.

Αξιόπιστος και καλαίσθητος εξοπλισμός, εγκατάσταση με μεράκι, σεβασμός στο χώρο του πελάτη.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και τους προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ilias Spiliopoulos

Miltiadis Kollatos

Σαν συνεργάτης της PROSPELASI ανελκυστήρες σκάλας θα ήθελα να τονίσω ότι εκτός από την αναμφισβήτητη πρωτοποριακή τεχνολογία, την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων που διαθέτει το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι οι ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την εταιρεία.

Με άμεση υποστήριξη με συνέπεια και τιμιότητα αισθάνεσαι πόσο σημαντικό έργο προσφέρεις όταν βλέπεις την ικανοποίηση στα μάτια του πελάτη.

Miltiadis Kollatos

George Selimas

Η συνεργασία μας με την εταιρεία PROSPELASI είναι μακροχρόνια και στενή. Η PROSPELASI χαρακτηρίζεται από ποιότητα, συνέπεια και τεχνογνωσία.

George Selimas

Σοφία Ιωαννίδου

Έχουμε ήδη δύο χρόνια συνεργασίας και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα. Προτείνουμε την Prospelasi ανεπιφύλακτα

Σοφία Ιωαννίδου

ARGYROLO

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έκαναν τέλεια δουλειά, αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ.

ARGYROLO

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΙΑΚΑ

Πολύ καλοί και οι Μηχανολόγοι κ οι τεχνικοί σας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΙΑΚΑ

Georgios Moys

Πραγματικά τέλεια η εγκατάσταση και η μετέπειτα υποστήριξη. Σας ευχαριστώ!

Georgios Moys

Stella D.

Είναι γνώστες του αντικειμένου, ευγενικοί, συνεπείς και αξιόπιστοι! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Stella D.

Niki S.

Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα! Α+++

Niki S.

Ioanna. I

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πολύ καλή δουλειά και εξαιρετική υποστήριξη!

Ioanna. I

Maria L

Only the best for this company and their kind staff.They try their best to satisfy their costomer’s needs.Thank you for what you did for us.

Maria L

Niki Spilioti

Τέλεια υποστήριξη και εξαιρετική ποιότητα! Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Niki Spilioti

Costas Polychronopoulos

Επαγγελματισμός και καλό αποτέλεσμα! Πολύ ευχαριστημένος!

Costas Polychronopoulos

A. B.

Προτείνουμε την prospelasi και τους ανθρώπους της, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Σας ευχαριστούμε!

A. B.