16 Ιούλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Δείτε το δημοσίευμα στο in.gr
https://www.in.gr/2022/07/26/plus/ta-nea-tis-agoras/h-prosvasi-se-esoterikous-xorous-ginetai-isotimi-gia-olous/

«Χείρα βοηθείας» δίνει η Prospelasi, για μια ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλους τους χώρους, ξεπερνώντας εύκολα όλα τα αρχιτεκτονικά εμπόδια.
Ο όμιλος της Prospelasi, της νο1 εταιρείας σε πωλήσεις Ανελκυστήρων Σκάλας το 2021 στην Ελλάδα, προσφέρει μοναδικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.

Με πανελλαδική παρουσία, με τμήματα πωλήσεων, μελετών- σχεδιασμού, εγκαταστάσεων και υποστήριξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω των εταιρειών Prospelasi και Prospelasi North, με την συνδεδεμένη εταιρεία Mirovalis και 48 νομούς άμεσης υποστήριξης, η Prospelasi προσφέρει αμέτρητες λύσεις που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες όσον αφορά Ανελκυστήρες Σκάλας, ανελκυστήρες πλατφόρμας και αναβατόρια ΑΜΕΑ.

Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της Prospelasi εξυπηρετούν όλες της περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους να εξοπλιστούν με τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων στην Ελλάδα όσον αφορά Ανελκυστήρες Σκάλας ευθείας ή τεθλασμένης πορείας, καθώς και ανελκυστήρες πλατφόρμας ευθείας ή τεθλασμένης πορείας.

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!