Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που δημιουργείται η ανάγκη τοποθέτησης ενός ανελκυστήρα σκάλας στον χώρο μας. Οι περισσότεροι από μας, μην έχοντας την ανάγκη ενός τέτοιου μηχανήματος πριν, δεν γνωρίζουμε πολλά για τις τεχνικές λεπτομέρειες του και σίγουρα δεν γνωρίζουμε τις διάφορες παραλλαγές και μάρκες που κυκλοφορούν και κατά πόσο είναι κατάλληλες για τις συγκεκριμένες ανάγκες του χώρου μας.

Συνήθως η αναζήτηση στο διαδίκτυο θα μας φέρει μπροστά σε μια πληθώρα επιλογών από διαφορετικές μάρκες, διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής. Πώς όμως επιλέγουμε τον κατάλληλο ανελκυστήρα για μας;

Σίγουρα, το να δούμε απλά τις φωτογραφίες δεν θα βοηθήσει πολύ. Είναι απαραίτητο, πρώτα απ’ όλα, να ενημερωθούμε από έναν έμπειρο μηχανολόγο- μηχανικό για τις δυνατότητες επιλογής σύμφωνα με τη μορφή της σκάλας μας. Ο μηχανολόγος θα επισκεφτεί δωρεάν τον χώρο μας και θα κάνει την μελέτη της σκάλας, προτείνοντας μας τις διάφορες εναλλακτικές και κυρίως, εξηγώντας μας αναλυτικά τις διαφορές ανάμεσα στα προτεινόμενα μηχανήματα.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή της εταιρείας που θα κάνει την μελέτη. Καλό θα είναι να καλέσουμε όσο το δυνατό περισσότερες εταιρείες, ώστε να έχουμε προσωπική άποψη για τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούμε. Ο μηχανολόγος θα πρέπει να είναι πλήρως καταρτισμένος και να μπορεί να μας εξηγήσει με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες. Ακόμα καλύτερα θα ήταν  να επισκεφτούμε την ίδια την εταιρεία ώστε να δούμε από κοντά στην έκθεση της τα διάφορα μηχανήματα και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον ανελκυστήρα που θα βάλουμε στον χώρο μας.

Ο ανελκυστήρας σκάλας είναι μια αγορά που θα μείνει στον χώρο μας εφ’ όρου ζωής και θα πρέπει να υποστηρίζεται από μια αξιόπιστη εταιρεία που θα μπορεί να είναι δίπλα μας άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό η εταιρεία που θα επιλέξουμε να έχει πραγματικά αντιπροσώπους κοντά μας όταν τους χρειαστούμε.

Η εταιρεία Prospelasi δεν στηρίζεται στα δικά της λόγια για την προώθηση της φήμης της και του ονόματός της. Οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αποτελούν για μας την καλύτερη διαφήμιση. Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα και εσείς θα γίνετε ένας από αυτούς.