22 Απρίλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Η Εταιρεία Μας!
H Prospelasi North, εταιρεία μέλος του ομίλου Prospelasi, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Εισαγωγή, Πώληση και Εγκατάσταση Ανελκυστήρων Σκάλας, σε ολόκληρη την Ελλάδα! Με την εμπειρία μας από το 1997 και με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την ανεμπόδιστη και ασφαλή μετακίνησή σας, από όροφο σε όροφο!

Prospelasi-North-26062023-jpg.webp
Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Λύσεις για εσάς!
Μελετάμε λύσεις & σχεδιάζουμε Ανελκυστήρες Σκάλας, αποκλειστικά για εσάς! Με απόλυτη εξειδίκευση, με επαγγελματισμό και με την πλούσια γκάμα των καινοτόμων και σύγχρονων μοντέλων μας, σας προσφέρουμε την αξιόπιστη λύση που χαρακτηρίζεται από υψηλές επιδόσεις σε αισθητική, προηγμένη τεχνολογία, δυνατότητα προσαρμογής και εξοικονόμησης χώρου!

Πρώτη Σε Πωλήσεις!
Η αξιοπιστία και η καινοτομία, τόσο των υπηρεσιών, όσο και των Ανελκυστήρων Σκάλας της Prospelasi είναι αποδεδειγμένες και επιβεβαιωμένες εμπράκτως, αρκετά χρόνια! Αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζεται και στο πλήθος των πωλήσεων που κατέγραψε το 2022, η Prospelasi North στην αγορά της Θεσσαλονίκης, γεγονός που την εδραιώνει ως την Νο1 επιλογή σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα μας και επισκεφτείτε τις εκθέσεις μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για να τα γνωρίσετε από κοντά. Σίγουρα κάποιο από τα μοντέλα μας, είναι ο ιδανικός Ανελκυστήρας Σκάλας για εσάς!

Prospelasi-North-Services-Egatastasi-Page-09092023-jpg.webp

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!