08 Απρίλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

10 + 1 λόγοι για να επιλέξετε την Prospelasi!
Όταν αναζητάτε τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας για τον χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας εμπιστεύονται την εταιρεία Prospelasi! Συγκεντρώσαμε τους κυριότερους από αυτούς ώστε να διευκολύνουμε το έργο της επιλογής σας!

Η Prospelasi έχει στο επίκεντρο τον πελάτη!
Στόχος της εταιρείας μας είναι η καθημερινή βελτίωση και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Η πολιτική της Prospelasi, θέλει τους πελάτες και τις ανάγκες τους να βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε απόφασης και στρατηγικής.
Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις!

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Η Prospelasi διαθέτει την τεχνογνωσία!

Η εταιρεία μας είναι οι άνθρωποί της!
H Prospelasi περιλαμβάνει στο ανθρώπινο δυναμικό της, Μηχανολόγους Μηχανικούς, κάποιοι από τους οποίους είναι οι πρώτοι που μελέτησαν και εφάρμοσαν ανελκυστήρες σκάλας στην Ελλάδα!
Το εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στα εργοστάσια παραγωγής τεχνικό προσωπικό μας, εγγυάται την άριστη εγκατάσταση, την απόλυτα ασφαλή λειτουργία, καθώς και την ολοκληρωμένη υποστήριξη του ανελκυστήρα σκάλας σας!

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είμαστε η πλέον ικανή εταιρεία που μπορεί να εκτελέσει το οποιοδήποτε έργο, οποιασδήποτε δυσκολίας με εγγυημένο αποτέλεσμα!
Η λύση που θα σας προταθεί από την Prospelasi, θα είναι η ιδανική, όσο “δύσκολη” και να είναι η δική σας σκάλα, και η εφαρμογή της στον χώρο σας θα ικανοποιεί απόλυτα και οριστικά τις ανάγκες σας!

H Prospelasi σας προσφέρει σύγχρονους και αξιόπιστους ανελκυστήρες!

Η Prospelasi προσφέρει στην Ελληνική αγορά, ασφαλείς, σύγχρονους και αξιόπιστους ανελκυστήρες σκάλας με εξαιρετικές δυνατότητες που μπορούν να εγκατασταθούν ιδανικά και στις πιο απότομες και στενές σκάλες, χωρίς την “γνωστή  σπατάλη” χώρου!
Οι ανελκυστήρες σκάλας που αντιπροσωπεύουμε είναι πραγματικά νέας τεχνολογίας γιατί:
Ο οδηγός τους κατασκευάζεται από ειδικό κράμα χάλυβα, χάρη στο οποίο πετυχαίνουν 38-45% λιγότερο συνολικό βάρος από οποιονδήποτε άλλον ανελκυστήρα σκάλας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί το βάρος ενός τέτοιου μηχανήματος καλείται να το σηκώσει η σκάλα σας. Η ελάχιστη διάμετρος στροφής που μπορούν να επιτύχουν είναι επίσης η μικρότερη από οποιονδήποτε άλλον ανελκυστήρα σκάλας (31,6 εκ.) και η διατομή των οδηγών είναι 3,65 εκ. Τα παραπάνω σας εξασφαλίζουν ότι ο ανελκυστήρας σκάλας σας θα είναι…αόρατος!
Παράλληλα υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, διαθέτουν πιστοποίηση για χρήση από άτομα με αναπηρία και παράγονται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους με ηγετική θέση τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Αμερικάνικη αγορά.

Η Prospelasi δεν κάνει λάθη!

Αποτυπώνουμε την σκάλα σας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα ψηφιακής αποτύπωσης!
Οι έμπειροι Μηχανολόγοι Μηχανικοί μας εκπονούν την κατασκευαστική μελέτη, εφαρμόζοντας τις ασφαλέστερες μεθόδους παραμετροποίησης!

Η Prospelasi μπορεί και εγγυάται το αποτέλεσμα.

Η Prospelasi είναι δίπλα σας!

Η Prospelasi εκπροσωπείται από το μεγαλύτερο οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων – συνεργατών στην Ελλάδα!
Καλέστε μας και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε ήδη κοντά σας!
Με το δίκτυο αντιπροσώπων – συνεργατών, καλύπτουμε γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας και παρέχουμε πραγματικά ποιοτική υποστήριξη των πελατών μας!
Στην περίπτωση της προγραμματισμένης συντήρησης ή στην περίπτωση της έκτακτης βλάβης, ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της περιοχής σας, θα είναι άμεσα δίπλα σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς!

Η Prospelasi έχει τον κατάλληλο ανελκυστήρα για τον χώρο σας!

Η Prospelasi διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ανελκυστήρων σκάλας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στην Ελληνική αγορά!
Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός. Με την γκάμα των μοντέλων μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την ιδανική λύση για τον δικό σας χώρο. Αν για παράδειγμα έχετε μια στενή σκάλα 58 εκ, αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην τοποθέτηση ενός ανελκυστήρα σκάλας. Αν πάλι η σκάλα σας είναι εξωτερική και δίπλα στη θάλασσα θα σας προσφέρουμε ανελκυστήρα σκάλας αμιγώς εξωτερικού χώρου!

Η Prospelasi έχει τον κατάλληλο ανελκυστήρα για εσάς!

Η Prospelasi σας προσφέρει μοντέλα που προσαρμόζονται απόλυτα στον σωματότυπό σας!
Με δεδομένο το ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, προσαρμόζουμε πλήρως τους ανελκυστήρες σκάλας στις ανάγκες του χρήστη! Σε όλα τα μοντέλα μας ρυθμίζεται το κάθισμα σε ύψος, πλάτος και μήκος, τα μπράτσα του καθίσματος σε μήκος και γωνία κλίσεως και το χειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί αριστερά ή δεξιά. Το ωφέλιμο φορτίο μπορεί να φθάσει τα 160 ή και τα 200 κιλά!
Η Prospelasi σας προτείνει ανελκυστήρες σκάλας σύμφωνους με το δικό σας γούστο. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσετε την εμφάνιση του ανελκυστήρα σκάλας σας ώστε να ικανοποιεί πλήρως την αισθητική σας άποψη. Εκτός των χρωματικών επιλογών στις ταπετσαρίες και στους οδηγούς, μπορείτε να διαλέξετε ακόμα και την μορφή του οδηγού που θα χρησιμοποιεί ο προσωπικός σας ανελκυστήρας.

Η Prospelasi σας υποστηρίζει!

Διαθέτουμε πλήρες στοκ γνήσιων ανταλλακτικών και αναλωσίμων. Εγγυόμαστε την απροβλημάτιστη καθημερινή λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας σας για πάρα πολλά χρόνια!

Η Prospelasi σας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα!
Σας δίνουμε την δυνατότητα να γνωρίσετε πελάτες μας. Θα ακούσετε την εμπειρία τους, θα δείτε και θα δοκιμάσετε τον εγκατεστημένο ανελκυστήρα σκάλας στον χώρο τους.

+1 Για την Prospelasi σας μιλούν και οι… ανταγωνιστές της!
Γνωρίζουμε ότι ακούσατε για εμάς όταν σας επισκέφτηκε κάποια άλλη εταιρεία. Αυτό και μόνο θεωρούμε ότι αποδεικνύει την αξία μας!
Καλέστε μας και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε αυτοί που τελικά θα επιλέξετε να συνεργαστείτε. Θα μελετήσουμε και θα κοστολογήσουμε τη δική σας λύση. Η επίσκεψή μας γίνεται χωρίς κανένα κόστος για εσάς!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!