03 Σεπτέμβριος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Το καλοκαίρι έφτασε και το εξοχικό μας σπίτι έχει την τιμητική του. Καιρός να το χαρούμε αλλά και να το φροντίσουμε όπως του αρμόζει!
Η δεύτερη κατοικία, είτε πρόκειται για το εξοχικό σπίτι είτε για το σπίτι μας στο χωριό, είναι μια ελληνική υπόθεση. Μόνο στην Ελλάδα συναντάται το φαινόμενο το 38,5% των κατοίκων να διαθέτουν δευτερεύουσα ή εξοχική κατοικία. Το αντίστοιχο νούμερο στη Γερμανία για παράδειγμα είναι μόλις το 5,4% των κατοίκων. Το εξοχικό έρχεται να καλύψει την ανάγκη των διακοπών, έχει συνδεθεί με την ξεκούραση και την απόδραση από την καθημερινότητα!
Το εξοχικό μας το αγαπάμε και προσπαθούμε να ξεκλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να το επισκεπτόμαστε πιο συχνά. Εκεί χαλαρώνουμε, ξεφεύγουμε από τη φασαρία της πόλης, ερχόμαστε κοντά στη φύση.

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Βρίσκουμε ευκαιρία για να περάσουμε στιγμές χαλάρωσης μόνοι ή με φίλους. Οι περισσότεροι έχουν αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία όταν, με το που έκλειναν τα σχολεία, έφευγαν για το εξοχικό ή το χωριό τους και επέστρεφαν μια μέρα πριν ξανανοίξουν!
Το πρόβλημα με το εξοχικό σπίτι είναι ότι χρειάζεται συχνά κάποιες εργασίες συντήρησης καθώς μένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσο κουραστικές και αν μας φαίνονται στην αρχή αυτές οι εργασίες, αν τις προγραμματίσουμε σωστά, θα μας εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή για όλο το διάστημα που σκοπεύουμε να μείνουμε εκεί!
Επίσης δεν πρέπει να αφήνουμε τυχόν προβλήματα να μας κρατούν μακριά από το να χαρούμε το σπίτι μας. Αν αυτό έχει σκάλες, εξωτερικές ή εσωτερικές, που λόγω ηλικίας ή άλλων θεμάτων υγείας, μας προβληματίζουν, ήρθε ο καιρός να δώσουμε μια μόνιμη και ασφαλή λύση!
Η εταιρία Prospelasi, θα φροντίσει ώστε η σκάλα σας να μην αποτελεί πια εμπόδιο!
Όλοι μας έχουμε ανάγκη από ξεκούραση και αναζωογόνηση και το εξοχικό μας περιμένει για να μας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε!
Καλό καλοκαίρι!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!