25 Δεκέμβριος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Στολίζουμε χριστουγεννιάτικα την σκάλα μας!

Η ωραιότερη γιορτή του χρόνου φτάνει και εμείς στολίζουμε το σπίτι μας για να βιώσουμε ακόμα μια χρονιά τη μοναδική μαγεία των Χριστουγέννων. Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε ξεχωριστές ιδέες για να στολίσετε τη σκάλα σας και να δώσετε έναν πιο εορταστικό τόνο στον χώρο σας.

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Εσωτερική σκάλα

1. Βάλτε κόκκινο, το χρώμα των Χριστουγέννων. Είναι εορταστικό, λαμπερό και φυσικά κλασικό.
2. Κινηθείτε στους τόνους του πράσινου, του χρώματος της φύσης και της ειρήνης. Θα δώσει στον χώρο σας μια γαλήνια και αισιόδοξη όψη.
3. Βάλτε παραδοσιακά στολίδια όπως κάλτσες και γκι. Μην παραλείψετε να γεμίσετε τις κάλτσες με δωράκια ή απλά με καραμελίτσες για να τηρήσετε το έθιμο!
4. Αν δεν θέλετε να «φορτώσετε» τη σκάλα σας με πολλά στολίδια, προτιμήστε μικρές γλαστρούλες με τα Χριστουγεννιάτικα φυτά. Θα δώσουν έναν ξεχωριστό φυσικό τόνο και μια λιτή διάθεση.
5. Τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με ανταλλαγή δώρων. Αντί να τα αφήσετε κάτω από το δέντρο, βάλτε τα στα σκαλιά. Θα είναι μια όμορφη εικόνα και οι δικοί σας θα ενθουσιαστούν να ανακαλύπτουν τα δώρα τους σκαλί- σκαλί.
6. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να κρεμάσετε τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας ανάμεσα στα στολίδια. Έτσι θα δημιουργήσετε μια πιο ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Εξωτερική σκάλα
1. Αν έχετε μια μεγάλη σκάλα, μη διστάσετε να την κάνετε όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται βάζοντας πολλά πρωτότυπα διακοσμητικά και γιρλάντες. Σίγουρα θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει από μακριά.
2. Κάθε σκάλα μπορεί να στολιστεί ανάλογα με το μέρος που βρίσκεται, κρατώντας και προβάλλοντας πολλά στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον.
3. Ακόμα και μερικά αυτοσχέδια διακοσμητικά γλαστράκια δίνουν μια χαρούμενη και εορταστική νότα στη σκάλα σας, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη σας τις μέρες των γιορτών.
4. Αν προτιμάτε κάτι λιτό, βάλτε απλά μια σειρά λαμπάκια εξωτερικού χώρου. Το φως τους θα δώσει μια πιο ρομαντική και γλυκιά διάθεση στον χώρο σας.
Η εταιρεία Prospelasi εύχεται από καρδιάς τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα πιο φωτεινά και τα πιο ανθρώπινα που έχουμε όλοι ζήσει. Καλές γιορτές!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!