07 Απρίλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

O έγκυρος και ο πλέον αυστηρός οργανισμός πιστοποίησης TUV HELLAS, πιστοποίησε την Prospelasi σύμφωνα με το νέο πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ΙSO 9001:2015!
Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μας πλέον, εφαρμόζει το πιο σύγχρονο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, στο οποίο όλες οι διαδικασίες έχουν μελετηθεί προσεκτικά και έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Έτσι μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τη σωστή υποστήριξη του ανελκυστήρα σκάλας σας από την Prospelasi.
Αυτή μας η απόφαση, να πιστοποιηθούμε από τον TUV σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001: 2015, αποτελεί ενέργεια που όχι μόνο προσβλέπει στο να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας, αλλά και αποδεικνύει εμπράκτως την πάγια δέσμευση μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!
Είστε ήδη πελάτης μας; Παρουσιάστηκε κάποια δυσλειτουργία στον ανελκυστήρα σκάλας σας;
Οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας από τις 8:00 έως τις 24:00, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ήμερες το χρόνο!
Απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οργανώνουν τις κατάλληλες ενέργειες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Γιατί εμείς δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της κινητικότητας και της ξεγνοιασιάς σας!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!