05 Απρίλιος

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που δημιουργείται η ανάγκη τοποθέτησης ενός ανελκυστήρα σκάλας στον χώρο μας. Οι περισσότεροι από μας, μην έχοντας την ανάγκη ενός τέτοιου μηχανήματος πριν, δεν γνωρίζουμε πολλά για τις τεχνικές λεπτομέρειες του και σίγουρα δεν γνωρίζουμε τις διάφορες παραλλαγές και μάρκες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και κατά πόσο είναι κατάλληλες για να τις επιλέξουμε για τις συγκεκριμένες ανάγκες μας.

Συνήθως η αναζήτηση στο διαδίκτυο θα μας φέρει μπροστά σε μια πληθώρα επιλογών από διαφορετικές μάρκες, διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής. Πώς όμως επιλέγουμε τον κατάλληλο ανελκυστήρα για μας;

Σίγουρα, το να δούμε απλά τις φωτογραφίες δεν θα βοηθήσει πολύ. Είναι απαραίτητο, πρώτα απ’ όλα, να ενημερωθούμε από έναν έμπειρο στο συγκεκριμένο αντικείμενο μηχανολόγο- μηχανικό, για το πλήθος των  προσφερόμενων επιλογών σύμφωνα με τη μορφή της σκάλας μας. Ο μηχανολόγος θα επισκεφτεί δωρεάν τον χώρο μας και θα κάνει την μελέτη της σκάλας, προτείνοντας μας τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις και κυρίως, εξηγώντας μας αναλυτικά τις διαφορές ανάμεσα στα προτεινόμενα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας.

Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ

Καλό θα είναι να επιδιώξουμε να μας επισκεφτούν, όσο το δυνατό περισσότεροι εκπρόσωποι εξειδικευμένων εταιρειών, ώστε να αποκομίσουμε προσωπική άποψη για τους επαγγελματίες που τελικά θα επιλέξουμε να εμπιστευτούμε. Ο μηχανολόγος θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να μας εξηγήσει με σαφήνεια όλες τις τεχνικές και λειτουργικές δυνατότητες του κάθε μοντέλου. Σημαντικό είναι το  να επισκεφτούμε την έδρα της εταιρείας ώστε να γνωρίσουμε στην έκθεσή της, το εύρος της διαθέσιμης γκάμας μοντέλων και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον ανελκυστήρα που θα επιλέξουμε να βάλουμε στον χώρο μας.

Ο ανελκυστήρας σκάλας είναι μια αγορά που θα μείνει στον χώρο μας εφ’ όρου ζωής και θα πρέπει να υποστηρίζεται από μια αξιόπιστη εταιρεία που θα μπορεί να είναι δίπλα μας άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό η εταιρεία που θα επιλέξουμε να συνεργαστούμε, να διαθέτει τεχνική υποστήριξη, στην περιοχή μας.

Η εταιρεία Prospelasi, δεν στηρίζεται στα δικά της λόγια για την προώθηση της φήμης της και του ονόματός της. Οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αποτελούν για μας την καλύτερη διαφήμιση. Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα και εσείς θα γίνετε ένας από αυτούς!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!