ΣΤΗΝ PROSPELASI ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Με παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  και ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά με τα προϊόντα μας να υποστηρίζονται από το μεγαλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων – συνεργατών στην Ελλάδα.

Έχουμε  εκτελέσει με επιτυχία  χιλιάδες έργα με αρκετά από αυτά  πάρα πολύ δύσκολα  και απαιτητικά, στηριζόμενοι πάντα στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας που απαρτίζεται από στελέχη με άρτια επιστημονική κατάρτιση, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία.

Στόχος της εταιρείας είναι να  κατέχουμε την ηγετική θέση στο αναπτυσσόμενο πεδίο της προσβασιμότητας προσφέροντας  στην ελληνική αγορά σύγχρονα ποιοτικά προϊόντα που σίγουρα κάνουν τη διαφορά και υπηρεσίες υποστήριξης τους με επίκεντρο τον πελάτη. Για να πετυχαίνει καθημερινά αυτόν τον στόχο η PROSPELASI εστίασε στις αρχές και τις άξιες της:

AΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Χτίζουμε τη σχέση μας με τον πελάτη βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό. Προασπίζουμε και εφαρμόζουμε καθημερινά υψηλά δεοντολογικά πρότυπα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και παρέχουμε στους πελάτες μας απόλυτα αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δίνουμε έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και των υπηρεσιών μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία μας η ύπαρξη και διατήρηση ευχαριστημένων πελατών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η αναπτυξιακή πορεία προϋποθέτει ομαδικότητα. Δημιουργούμε συνεργασίες υψηλής απόδοσης σε όλη την Ελλάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα εμφυσούμε στα στελέχη μας το ομαδικό πνεύμα.

ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η εστιασμένη στις επιδόσεις εταιρική μας φιλοσοφία, προσελκύει χαρισματικούς ανθρώπους σε όλους τους τομείς – στις μελέτες και τις εγκαταστάσεις, στην after sale υποστήριξη, το marketing και τις πωλήσεις, στην οικονομική και διοικητική διαχείριση.