Αν οι ανάγκες σας επιτάσσουν τη χρήση ανελκυστήρα σκάλας με πλατφόρμα, σας προτείνουμε τα μοντέλα LG-STRAIGHT & SL-CURVED. Με βασικότερα κριτήρια την ασφάλεια και τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του χώρου, σας εξασφαλίζουν την απόλυτη αυτονομία.

LG-STRAIGHT (Eυθύγραμμες Σκάλες)

Εξασφαλίζει την πλήρη αυτονομία του χρήστη, χάρη στο σύστημα αυτόματης αναδίπλωσης που διαθέτει. Δε σταμάτα να λειτουργεί ούτε στην περίπτωση διακοπής ρεύματος λόγω των επαναφορτιζόμενων μπαταριών του. Κινείται πάνω σε διπλό οδηγό αλουμινίου, απολύτως ομαλά και αθόρυβα. Σχεδιασμένος ειδικά να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο πάνω στη σκάλα, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για σκάλες τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

SL-CURVED (Τεθλασμένες Σκάλες)

Ο ανελκυστήρας πλατφόρμας SL-CURVED προορίζεται για σκάλες που ακολουθούν τεθλασμένη πορεία, είτε με στροφές 90 ή 180 μοιρών, είτε με ενδιάμεσα πλατύσκαλα. Διαφοροποιείται από άλλους αντίστοιχους ανελκυστήρες στο ότι δε φέρει το μηχανισμό κίνησης πάνω στην πλατφόρμα. Το χαρακτηριστικό αυτό του επιτρέπει να καταλαμβάνει πολύ μικρό όγκο πάνω στη σκάλα. Η απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, σε συνδυασμό με την κορυφαία αξιοπιστία του, τον καθιστούν τη δημοφιλέστερη επιλογή παγκοσμίως. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Καλέστε μας

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Prospelasi στην περιοχή σας.